Regionaal instituut Cultuur- en kunsteducatie
RICK's Agenda
RICK Muziekcafé bij theaterboerderij Boekt in Nederweert
Terug naar Terug

RICK Muziekcafé bij theaterboerderij Boekt in Nederweert

27 mei 2018, 13:00
Categorie: Dans, Muziek, Rick, Rockplein

RICK (Regionaal Instituut Cultuur- en Kunsteducatie) en Dé Muziekschool Deurne organiseren op zondag 27 mei  in samenwerking met Theaterboerderij Boeket voor de eerste keer een akoestisch gitaarcafé . Dit zal om 13:00 van start gaan in de inspirerende ambiance van de Theaterboerderij op de Rosselsweg 3 te Nederweert. Het gitaarcafé wil een laagdrempelig podium bieden aan alle mensen uit de regio Weert, Heeze en Deurne die de akoestische gitaar een warm hart toedragen.

In de popmuziek zijn de klanken van de (elektrische) gitaar niet weg te denken om het grote publiek te vermaken. Hiernaast is er ook een ander repertoire, waaronder klassiek, fingerstyle, jazz en flamenco. Dit repertoire wil de gitaarsalon graag in de schijnwerpers zetten. Het gritaarcafé is een plek waar beoefenaars en liefhebbers van de akoestische gitaar elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Of het nu gitaar, de dobro, de ukulele, sigarenkistjesgitaar of 12 snarige gitaar betreft, iedereen die wil komen spelen is van harte welkom. Het is ook mogelijk om als toeschouwer te komen luisteren onder het genot van een drankje. Het podium is bedoeld voor de akoestische gitaar - solo, of in combinatie met andere akoestische instrumenten.

GRATIS DEELNAME, AANMELDEN NIET NODIG

Het muziekcafé  is laagdrempelig met weinig protocol. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Deelnemers schrijven bij binnenkomst hun naam op het krijtbord. In deze volgorde komen de artiesten op het podium. Per set kunnen maximaal 3 nummers gespeeld worden. Een kleine geluidsinstallatie is aanwezig.

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Paul Gisberts, gitaardocent RICK, 06 – 36170353 of paulgisberts@hotmail.com