Je bent bij: Theater/Taal

Geniet THeater / taal

Heb je altijd al eens toneel willen spelen? Je verdiepen in een rol van bijvoorbeeld dief, jaloerse echtgenoot, verliefde tiener of verstrooide professor.

Durven, een emotie verbeelden, groter maken of juist kleiner, samenspelen, spelen met requisieten(voorwerpen), met verkleedkleren, het houden van monologen -alleenspraak- of dialogen -samenspraak-. Je kunt je aanmelden bij RICK voor een van de vele toneelcursussen, in Weert, Deurne of Heeze. Toneel is voor jong en oud, vanaf 4 jaar tot en met 80 jaar; voor mannen en vrouwen; voor jongens en meisjes; voor beginners en gevorderden; voor solo en samenspel.

Spelen is voor iedereen!
De toneelcursussen beginnen met improvisatie en eindigen in een open les -voor de jongeren- een presentatie -voor beginners- en voorstellingen -voor gevorderden-. Publiek is daar welkom! Bij toneelmatige presentaties en publieke optredens hoort grimeren. Er is een basiscursus grime en een aparte cursus carnavalschminken. Je kunt verschillende rollen van schmink voorzien, jong en oud schminken, littekens en dieren. Ook wordt aangeboden: presentatietraining, leren optreden in Limburgs dialect -voor buuteredners, kolderduo’s en spreekstalmeesters-. Wil je tijdens het cursusjaar komen kijken, maak dan een afspraak via de balie van RICK, zodat je kunt zien of toneel ook wat voor jou is.

Video's Theater/taal
theater/taal

CURSUS ZOEKEN?

Vind gemakkelijk met een paar klikken de cursus die bij je past!

VIND JE CURSUS!