Regionaal instituut Cultuur- en kunsteducatie
Omschrijving

Iedereen kent natuurlijk de gitaar: een 6-snarig instrument dat met de vingers bespeeld wordt. Je ziet het instrument overal terug, bij iedere muziekstijl, in bijna iedere band en bij bijna ieder muziekevenement. Het is een zeer veelzijdig instrument waarmee je zowel solo als samen (ensemble) geweldige muziekstukken ten gehore kunt brengen. Kies je voor pop, jazz, rock of misschien toch liever voor klassiek of wereldmuziek? Het maakt niet uit, want het kan allemaal bij RICK in de regio Weert.

Als je al wilt beginnen als je in groep twee van de basisschool zit, raden wij je aan om deel te nemen aan het project ‘spelenderwijs muziek’. Je kunt dan beginnen met een kleinere gitaar en later overstappen op een grotere. Na ‘spelenderwijs muziek’ kun je overstappen op de jaarcursus.

Kijk voor meer informatie naar de RICK prijslijst muziek over het doorlopen van het muziektraject waarbij je start als beginner in fase-A en door kunt groeien naar niveau-D van Hoorn spelen. Vanaf 21 jaar gelden er andere tarieven.

Cursus:

gitaar

Docent(en)
Erik den Tuinder Paul Gisberts Vera Rademaekers Leroy Carli
Locatie
Gemeente Cranendonck en Weert
Lesdag
Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag
Aantal
jaarcursus - start vanaf september 2018, instromen kan tussentijds.
Doelgroep
jeugd, jongeren
Startdatum
Nog niet bekend
Lesduur
15 min.
Code
GI
Prijs
€ 299 Je woont in Cranendonck, Nederweert, Weert
€ 850 Je woont in Heeze, overige gemeenten
(De prijs varieert vanwege gemeentelijke subsidies.)

Ja, ik schrijf me in voor deze cursus!

Muziek, Rockplein Zoek een andere cursus