Regionaal instituut Cultuur- en kunsteducatie
Vacature: Financieel medewerker (20 uur per week)
Terug naar Nieuwsoverzicht

Vacature: Financieel medewerker (20 uur per week)

29-01-2019
Categorie: Rick

Doel van de functie
In deze functie ben je de rechterhand van de controller. Je denkt mee over een efficiënte inrichting van de administratieve organisatie en het goed laten functioneren daarvan. Je ondersteunt de controller bij werkzaamheden ten behoeve van de planning en control cyclus. Je verricht boekhoudkundige werkzaamheden en geeft operationeel sturing aan de cursusadministratie. Tot slot draag je zorg voor de personeels- en salarisadministratie.

Wat wij van je verwachten
Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau. Je hebt een financieel administratieve opleiding gevolgd op MBO niveau, aangevuld met een praktijkdiploma boekhouding en salarisadministratie. Je bent bekend met het werken met geautomatiseerde (boekhoudkundige) programma’s. Je hebt 2 tot 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van de financiële als de personele administratie.

Je bent goed in het plannen van werkzaamheden en beschikt over vaardigheden om de voortgang van werkzaamheden van jezelf en van anderen te bewaken. Je bent in staat veranderingen en verbeteringen door te voeren in de administratieve organisatie. Je hebt een oplossings- en resultaatgerichte en praktische instelling. Je bent analytisch sterk en gericht op details.

Wat wij bieden
Wij bieden je een ambitieuze organisatie, waarin je met bevlogen collega’s gericht werkt aan onze doelstellingen. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie om een langdurig dienstverband aan te gaan.

Spreekt deze functie jou aan?
E-mail dan je sollicitatie met curriculum vitae, uiterlijk 8 februari 2019, onder vermelding van het bovengenoemde referentienummer, naar RICK, solliciteren@ricknet.nl. De 1ste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats in de week van 11 februari. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marc Sijmkens, Controller, 0495-533954.

Wat is jouw passie?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus