Regionaal instituut Cultuur- en kunsteducatie
RICK's Agenda
Genieten van cultuur met cultuurgenoten
Terug naar Terug

Genieten van cultuur met cultuurgenoten

5 juli 2018, 09:45 - 12:00
Categorie: Dans, Rick, Kunst op maat

Donderdagochtend 5 juli 2018 van 09:45 tot 12:00 uur.
PIUM danst ‘GO WITH YOUR FLOW’ Solo moderne dans door Grace Bellel. Deze choreografie is gebaseerd op beeld en tekst. Na de presentatie nodigt Grace u uit om samen met haar een korte dans te creëren.  

U bent allemaal welkom. Samen kunt u in 2018 een keer per maand genieten van inspirerende optredens en presentaties van musici, dansers, kunstenaars of fotografen. Zij treden voor u op en vertellen u met bezieling over hun levenswerk.

Kunst verbindt! Vanuit de gedachte dat kunst verbindt is er, indien gewenst, bij alle presentaties ruimte voor interactie.

Entree: € 7,50 (inclusief koffie of thee) Kaartjes kunt u van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur kopen bij de balie van RICK. Kaartjes zijn tevens voor aanvang aan de kassa verkrijgbaar.

09:45 uur: Inloop met koffie/thee in de Foyer.

10:15 uur: Concert in de RICK Concertzaal.

11:00 – 11:45 uur: Napraten met een drankje in de Foyer.

Maandelijks genieten van cultuur met Cultuurgenoten! Ook op  13 september, 11 oktober, 8 november en 13 december  kunt u nog samen genieten van Cultuurgenoten. Meer informatie over de programmering van Cultuurgenoten op deze data, kunt u vinden op deze website in de agenda.

Cultuurgenoten is ontstaan vanuit de gedachte dat de gemeente Weert een dementie- vriendelijke gemeente wil zijn. Cultuurgenoten wordt mogelijk gemaakt door Samenfonds0495 en RICK in samenwerking met Alzheimer Nederland.