Regionaal instituut Cultuur- en kunsteducatie
Omschrijving

Heb jij talent, ben je al in het bezit van het A-diploma en zit je op de basis- of middelbare school? Laat jouw talent dan zien tijdens een RICK-auditie in de regio Weert en wie weet kom jij in aanmerking voor dit specialistische onderwijs, dat op jouw niveau en wensen wordt aangepast.

Je krijgt dan lessen van een half uur en daarnaast een aantal lessen met pianobegeleiding. Aan het einde van het schooljaar kun je familie en vrienden van jouw optreden laten genieten tijdens het Talentenklasconcert!

Kijk op de RICK prijslijst muziek voor meer informatie over hoe je na je A-diploma ook de B-, C- en D-fases kunt doorlopen. De hieronder genoemde tarieven voor de talentenklas gelden voor alle fases en zijn voor leerlingen tot 18 jaar.

Cursus:

talentenklas

Docent(en)
Ad Triepels Anusia Witte Bart Partouns Cyrina van der Bolt Duncan Tilmans Eric Kessels Erik den Tuinder Frencis Leurs - van der Heijden John van Peij Leo Smeets Liesbeth Hendrix Lucas Schellens Maartje Pinckaers Marc Kocken Marcel Heijnen Marie-José Didderen Mea van Delden Paul Gisberts Rita Scheffers Ruud Smeets Stefan Arits Susanne Willems Sylvia Berghs Patrick Vlassak Vera Rademaekers Ralf Schreurs Kimberly Peters Evelien Wolting Leroy Carli
Locatie
Gemeente Cranendonck, Heeze-Leende, Nederweert en Weert
Lesdag
Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag
Aantal
jaarcursus - start vanaf september 2018, instromen kan tussentijds.
Doelgroep
jeugd, jongeren
Startdatum
Nog niet bekend
Lesduur
30 min.
Code
TA
Prijs
€ 536 Je woont in Cranendonck, Nederweert, Weert
€ 1.700 Je woont in Heeze, overige gemeenten
(De prijs varieert vanwege gemeentelijke subsidies.)
Opmerkingen
Tip voor inwoners van Heeze-Leende: Meld je aan bij een lokale muziekvereniging. De tarieven zijn dan voordeliger. Interesse? Neem dan contact op met een van deze verenigingen: Fanfare: *Koninklijke Fanfare Philharmonie in Leende *Muziekvereniging De Heerlijkheid in Sterksel *Fanfare Sint Nicasius in Heeze

Ja, ik schrijf me in voor deze cursus!

Muziek, Zangplein, Rockplein Zoek een andere cursus